Cadeautje voor jonge mantelzorgers

De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. MEE en de Zuid-Hollandse Eilanden (gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard, Westvoorne) en Drechtsteden (gemeenten Hendrik Ido Ambacht, Hardinxveld Giesendam, Dordrecht, Zwijndrecht) zetten deze kinderen die week in het zonnetje. Ken jij (of ben jij) een jonge mantelzorger? Lees dan meer over het cadeautje voor jonge mantelzorgers.

Veel kinderen maken het mee. Er is thuis iemand gehandicapt, chronisch ziek of verslaafd. Dat kan een vader of moeder zijn, maar ook een broer, zus of een ander familielid. Kinderen kunnen zich zorgen maken om dit zieke familielid, en vaak zorgen ze ook mee. Zo’n kind noemen we ook wel een jonge mantelzorger.

De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. We sturen iets leuks op naar alle jonge mantelzorgers die bij MEE bekend zijn. Ken jij (of ben jij) een jonge mantelzorger? Meld hen dan vóór 1 juni 2020 aan bij MEE (goedkeuring van ouders bij leeftijd jonger dan 18) en dan krijgen zij in juni 2020 een leuke verrassing!

Aanmelden
Aanmelden kan door te bellen:
Drechtsteden: 078-2063202
Zuid-Hollandse Eilanden: 0181-333507. Of mail met mantelzorg@meeplus.nl. Je krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd. Kijk voor meer informatie op: https://www.meemantelzorg.nl/mantelzorger/jonge-mantelzorger/

rptnb
Informatie over de activiteit

De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. De Zuid-Hollandse Eilanden, Drechtsteden en MEE zetten deze kinderen die week in het zonnetje. We sturen iets leuks op naar alle jonge mantelzorgers die bij MEE bekend zijn.