De Kap Apeldoorn

De Kap Apeldoorn post tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger iedere dag een activiteit op Facebook met ideeën wat ze die dag zouden kunnen doen. Dit varieert van koken, bakken tot sport en creativiteit of het zien van een musical bijvoorbeeld. (Zie jonge mantelzorgers Apeldoorn)

De Kap heeft in april een Vlog wedstrijd uitgeschreven waarin ze vlogs vroegen, die gemaakt zijn door jonge mantelzorgers, met ideeën wat je zou kunnen doen als je “opgesloten” zit. Deze vlogs zijn tevens geplaatst op de Facebook-pagina. De leukste vlog heeft een prijs gekregen.

De consulenten van De Kap bellen naar aanleiding van onze mantelzorglijst lijst met alle ingeschreven jonge mantelzorgers (of ouders) en we vragen hoe het met ze gaat. Vaak biedt een luisterend oor al heel veel en in sommige gevallen kunnen we een beetje meedenken.

Ook heeft De Kap naar alle 400 ingeschreven jonge mantelzorgers een ouderwetse ansichtkaart gestuurd.

Klik hier voor de website van De Kap

de kap
Informatie over de activiteit

De Kap Apeldoorn post tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger iedere dag een activiteit op Facebook met ideeën wat ze die dag zouden kunnen doen. Dit varieert van koken, bakken tot sport en creativiteit of het zien van een musical bijvoorbeeld