Markant, centrum voor mantelzorg

Doe mee aan het programma ‘En nu jij’!

  • Online, wanneer het jou uitkomt
  • Veel praktische handvatten en tips
  • Keuze uit live coaching en contact met leeftijdsgenoten

Het programma ‘En nu jij!’ helpt jonge mantelzorgers een evenwicht te (her)vinden tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander. Dat doen we met een e-learning bestaande uit diverse modules, coaching (momenteel telefonisch en via Skype) en contact (lotgenoten) groepen. Jongeren leren onder anderen omgaan met gevoelens, zichzelf beter te begrijpen, zich sterker te voelen, meer plezier te beleven door een betere balans te hervinden. Nu in tijden van Corona speelt dit een grote rol. We proberen zoveel mogelijk onze e-learning te communiceren naar o.a. professionals.

Klik hier voor website van Markant Amsterdam:

Dit is gratis en vrijblijvend voor Jonge mantelzorgers in Amsterdam.
Dit programma is mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam. De gemeente Amsterdam besteedt op verschillende manieren aandacht aan jonge mantelzorgers.

 

ennujij
Informatie over de activiteit

Het kan fijn zijn om te zorgen voor een ander. Toch kan het ook teveel worden en zwaar voelen. In dit programma leer je naar jezelf kijken en luisteren. Hoe gaat het eigenlijk met jou? Heb je mooie dingen geleerd, of voel je je eenzaam, moe en verdrietig? Misschien wel allebei.