Escape Room

Het Jongerenwerk van KijkopWelzijn organiseert in samenwerking met Stichting Welzijn Albrandswaard een Escape Room voor Jonge Mantelzorgers. De jongeren kunnen op 6 juni aansluiten voor een gezellige maaltijd en een uitdagende Escape Room in BLOK0180.

Jonge Mantelzorgers zijn jongeren die zorgen voor of zorgen hebben over een ziek familielid. Dit kunnen ouders/verzorgers betreffen of broertjes en zusjes. Jonge Mantelzorgers weten vaak zelf niet dat ze Mantelzorger zijn. Toch is 1 op de 5 jongeren Mantelzorger. Het Jongerenwerk biedt ontspanning aan in de vorm van activiteiten. Daarnaast leer je leeftijdsgenoten kennen die in een soortgelijke situatie zitten.

Ben of ken jij een Jonge Mantelzorger die 12 jaar of ouder is? Meldt je dan aan voor de activiteit op 6 juni. Je bent vanaf 16.00 uur welkom en de activiteit duurt tot 21.00. Het vindt plaats in BLOK01080, Haarspitwei 9, Barendrecht. Aanmelden kan via jongerencoach@kijkopwelzijn.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Jongerenwerkers Kim Schrijvers (06-17443016) en Nanouk de Bruin (06-19665858). Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden tijdens deze activiteit.