Online activiteiten Zwolle Doet

Als je voor iemand zorgt, vooral in deze tijd, is extra hulp of afleiding onwijs fijn. ZwolleDoet zorgt in deze week daarom voor veel leuke online activiteiten voor jonge mantelzorgers, want ze verdienen het! Volg het online platform @JMZwolle om op de hoogte te blijven van alles wat wij aanbieden.

Een tipje van de sluier:
– Verwenbox: Nomineer een jonge mantelzorger in je omgeving die een verwenbox verdient. Deze leuke actie komt online op onze Instagram, waar we er eentje verloten.
– Doeboek: Omdat er deze periode minder activiteiten kunnen plaatsvinden zijn wij hard aan het werk om een doeboek speciaal voor jonge mantelzorgers te maken. Zou je er eentje willen? Hou de socials in de gaten, hier laten wij weten hoe je er een kan aanvragen.
– Ervaringsmaatjes: Lijkt het je leuk om een maatje te hebben? Waarmee je alles kan delen en waarmee je leuke dingen kan doen? Er komt een mooi ervaringsverhaal online. Wellicht lijkt het jou ook leuk, als maatje of als jonge mantelzorger, meld je dan aan.
– Online borrel: Om de week af te sluiten organiseren wij een gezellige online borrel. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en wat lekkers te drinken … En relaxen maar!

Verder gaan we door met wat we al doen. Je kan altijd bij ons terecht met vragen, zorgen of als je even wil kletsen.
Rosa 06-42109474
Jeanine 06-28656933
Aanmelden nieuwsbrief: https://www.zwolledoet.nl/nieuwsbrief
Instagram: @JMZwolle