Vanzelfsprekend!? met vele tips & tricks

Vanzelfsprekend!? Platform voor jonge mantelzorgers, staat ook in deze moeilijke tijden niet stil. Zij zetten zich ten volle in om de jonge mantelzorgers in deze corona-tijd toch te ondersteunen. Volg Vanzelfsprekend!? via de socials voor inspiratie en vele tips & tricks.

Ter inspiratie: de flyer met het aanbod.

VANZELFSPREKEND!? is hét platform door en voor jonge (ex-)mantelzorgers uit Den Bosch. Het platform is opgezet door en met JMZ’ers. We geven jou zo een stem en doen er alles aan om jou, en andere jonge mantelzorgers, te ondersteunen. Hierbij werken we nauw samen met het Steunpunt Mantelzorg en Humanitas en andere belangrijke partijen in Den Bosch.

VANZELFSPREKEND!? bestaat uit een kerngroep van ervaringsdeskundigen. De JMZ-Experts. Dit zijn jongeren die mantelzorger zijn geweest of dit al een lange tijd zijn. Zij hebben een belangrijke rol: de JMZ-experts bepalen de koers, zijn het aanspreekpunt voor JMZ’ers en professionals en zijn actief in het veld.

Omdat VANZELFSPREKEND!? een platform is een platform door en voor JMZ’ers. Dat betekent dat jouw ideeën belangrijk zijn en je ook JMZ-expert worden. Want, iedereen en alle input is welkom.

Klik hier voor de website

58445044_2008460606128473_8319230044647981056_n
Informatie over de activiteit

Vanzelfsprekend!? Platform voor jonge mantelzorgers, staat ook in deze moeilijke tijden niet stil. Zij zetten zich ten volle in om de jonge mantelzorgers in deze corona-tijd toch te ondersteunen.