VIT- hulp bij mantelzorg

Om meer begrip, herkenning en erkenning voor de jonge mantelzorger te creëren, is de ‘Week van de Jonge Mantelzorger’ in het leven geroepen. Van 1 tot en met 7 juni worden er landelijk door verschillende professionals en organisaties activiteiten georganiseerd om de jonge mantelzorgers extra aandacht te geven.

Door het uitbrengen van een VIT E-Nieuwsbrief special over jonge mantelzorgers hoopt VIT bij te dragen aan de herkenning en erkenning. Ook op Social Media zal VIT hier deze week via filmpjes en verhalen aandacht vragen voor de doelgroep.

EN: VIT stuurt jmzers ‘Hart onder de riem’
Helaas kunnen er nog geen activiteiten voor jonge mantelzorgers worden gehouden. Maar we willen laten weten dat de medewerkers er wel zijn voor hen. Daarom krijgt iedere jonge mantelzorger in deze actieweek persoonlijk een kaart in de brievenbus.

De boodschap?
Jij bent een topper! Zorgen voor een familielid, in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig, helemaal in deze tijd. Je staat er niet alleen voor dus deel je zorg! Op school, met vrienden of familie. Of met de mantelzorgconsulent in je gemeente.

Bel VIT-hulp bij mantelzorg (0544) 82 00 00 of mail: info@vithulpbijmantelzorg.nl.

VIT-hulp is actief in:

top
Informatie over de activiteit

Door het uitbrengen van een VIT E-Nieuwsbrief special over jonge mantelzorgers hoopt VIT bij te dragen aan de herkenning en erkenning.